woensdag 28 oktober 2009

Sneeuw

Het wordt hier steeds kouder en kouder. De Afrikanen en anderen die nog nooit sneeuw gezien hadden werden nerveus om die witte vlokjes uit de lucht te zien dwarrelen en ze hebben niet lang moeten wachten. Dit weekend heeft het serieus gesneeuwd, niet zoals vorige week, toen hadden we smeltsneeuw, nee echte dikke witte vlokken die twee dagen lang bleven liggen. Het duurde niet lang voor er onder mijn raam een sneeuwballengevecht was uitgebroken. (Ik ben lekker in mijn warme bedje blijven zitten, ja zwak, het kan me niet schelen, ik had koud.) Later die avond besloten de jongens uit het kasteel dat het grappig zou zijn om de meisjesdorm op lowest campus binnen te stormen, zich uit te kleden en poedelnaakt sneeuwengelen op het veld te maken. Grappig was het wel, maar het is niet verwonderlijk dat de helft nu ziek is. Halverwege moesten ze trouwens stoppen omdat Linda Curtis, Dean of Students, woedend aangestormd was ... en ook omdat Pau van Spanje flaugevallen was.
De volgende ochtend stond het veld vol begonnen sneeuwmannen, maar niet een ervan was afgewerkt. Het resultaat was een veld vol witte bollen. Van ver leek het of de school een kudde schapen had aangeschaft. Alle sneeuw is nu weer weg, maar we verwachten er nog heel wat meer.

4 opmerkingen:

  1. We zullen onze skipakken moeten meebrengen als we afkomen. Is het waar dat de sneeuw daar veel meer poedersneeuw is als bv in Oostenrijk?
    Tot binnenkort

    BeantwoordenVerwijderen
  2. OOOOOOOOOOOOOOOOOH!
    Sneeeeeuw :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Poedelnaakt?!! Niet moeilijk dat Pau uit Spanje flauwgevallen is... ; )

    Knuffel, je tante

    BeantwoordenVerwijderen