zondag 6 september 2009

Soccer & Black Out

Gisteren was er een voetbalmatch tussen de eerste- en tweedejaars.
Alle eerstejaars moesten in het wit zijn en de tweedejaars in het zwart, niet alleen de spelers, maar ook de supporters.
Wij (firsties) kwamen eerst aan op het veld, geen teken van de tweedejaars. Tot we plots in de verte geschreeuw en getrommel hoorden. Zij waren blijkbaar net iets meer in to this dan wij.
Dan kwamen ze op het veld, allemaal volledig in het zwart, met een piratenvlag en trommelend op vuilnisbakken. We waren niet alleen tamelijk geintimideerd, maar voelden ons ook nogal zwak in vergelijking met hun. Dus besloten we om ons net iets meer te geven. Plots hadden we witte kalk op ons gezicht, een trompet, trommels en waren we net zo luid als zij.
8 vriendinnen en ik schreven elk een letter op onze buik tot we FIRSTIES! vormden en supportereden als zotten en ... we hebben 6-2 verloren. Maar het was leuk!
Daarna hebben we allemaal snel de kalk van ons gezicht en buik afgewassen, want die avond was het Black Out Party. Je moest volledig zwart gekleed zijn, of je kwam er niet in. (Tenminste dat dachten wij, hoewel achteraf bleek dat alleen een zwart T-shirt al genoeg was) Hoe dan ook, dat was de start van een heuse klerenzoektocht. De kleerkast van mensen die veel zwart hadden werd volledig geplunderd en onze make-up werd gedaan doro Sivvy, een meisje van Singapore dat een diploma make-up artist heeft.
Het feestje was op het podium in het Auditorium. Het was ongelooflijk warm, maar geslaagd!
Kortom, het was een drukke, lange dag gisteren ... tijd voor huiswerk!

3 opmerkingen:

  1. mamie en grootvakezondag, 06 september, 2009

    Amai zulle dat is daar wel een toffe bedoening .Ja daarvoor alleen zou je zo ver gaan studeren. Wanneer begint het serieuse werk? Ik ga nu naar de tennis kijken en we hopen dat kim clysters wint
    knuffel mamie en grootvake

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi American Girl! Awel, dat lijkt me daar wel een vrolijke bende! Bij ons hier in Knokke was het ook tof vandaag. Samen met mamie en grootvake en de rest van de familie hebben we het nieuwe appartement ingehuldigd met een natje (allée, meer dan één) en een droogje. Terwijl buiten het zonnetje scheen en binnen een grote foto van meter en peter tevreden toekeek, genoten we van elkaars gezelschap. Ik heb toch wel eens aan jou gedacht hoor!

    Big hugs van je tantetje

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hhaha, als ik van jou was, zou ik daar blijven :p

    (Maar doe het toch maar niet...)
    SMACK

    BeantwoordenVerwijderen